ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 14 червня 2019 року о 16:34

Надано дозвіл компанії «RENAISCO B.V.» (м. Роттердам, Нідерланди) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «БЕРЕЗОВКА» (м. Харків, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компаніям «RENAISCO B.V.» (м. Роттердам, Нідерланди) і «MYRWAYTON HOLDINGS LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на узгоджені дії у вигляді виконання положень. Договору купівлі продажу частки яка складає 100% статутного капіталу товариства з обмеженою відповідальністю «Березовка», щодо утримання від конкуренції та заборону переманювання працівників строком на 36 місяців.

Надано дозвіл компанії «Koninklijke Philips N.V.» (Нідерланди) на придбання акцій компанії «Algotec Systems Ltd» (Ізраїль), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Koninklijke Philips N.V.» (Нідерланди) на набуття контролю над активами компанії «Carestream Health, Inc.» (США), що забезпечують здійснення господарської діяльності з управління медичними інформаційними системами.

Надано дозвіл компаніям «Koninklijke Philips N.V.» (Нідерланди) та «Carestream Health, Inc.» (США) на узгоджені дії у вигляді виконання положень договору купівлі-продажу акцій компанії «Algotec Systems Ltd» (Ізраїль) та активів активів компанії «Carestream Health, Inc.», що що забезпечують здійснення господарської діяльності з управління медичними інформаційними системами, щодо утримання від конкуренції.

Надано дозвіл компанії «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) на опосередковане придбання акцій компанії «CyPlus GmbH» (м. Ханау, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) на опосередковане придбання акцій компанії «Evonik Röhm GmbH» (м. Ессен, Німеччина), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) на опосередковане придбання акцій компанії «Idevo Servicios, S.A. de C.V.» (м. Мехіко, Мексика), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) на опосередковане придбання акцій компанії «CyPlus Idesa, S.A. P. I. de C.V.» (м. Мехіко, Мексика), що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) на опосередковане придбання акцій компанії «Evonik Röhm Chemical (Shanghai) Co., Ltd.» (м. Шанхай, Народна Республіка Китай), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) на опосередковане придбання акцій компанії «Evonik Acrylics Africa Proprietary Limited» (м. Йоханнесбург, Південна Африка), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) на опосередковане придбання акцій компанії «Evonik Cyro LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) на опосередковане придбання активів, які належать компанії «Evonik Industries AG» (м. Ессен, Німеччина) та забезпечують здійснення господарської діяльності з реалізації продукції у сфері метакрилатів.

Надано дозвіл компаніям «Advent International Corporation» (м. Бостон, штат Массачусетс, США) та «Evonik Industries AG» (м. Ессен, Німеччина) на узгоджені дії у вигляді реалізації положень про утримання від конкуренції та про заборону переманювання працівників, що містяться у розділі 19 Генерального договору купівлі-продажу від 4 березня 2019 року, укладеного між компаніями «Evonik Industries AG», «mertus 517. GmbH» (перейменована у «AI PLEX AcquiCo GmbH») (м. Франкфурт-на-Майні, Німеччина) та певними фондами компанії «Advent International Corporation», зазначеними у цьому договорі.

Надано дозвіл ТОВ «КОВ’ЯГІВСЬКЕ ЗЕРНО» (смт Ков’яги, Валківський р-н, Харківська обл.) на набуття у власність активів у вигляді єдиного майнового комплексу, який належить ТОВ «ГУТЯНСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР» (м. Полтава), що забезпечує можливість здійснення господарської діяльності з первинної обробки та зберігання зернових та технічних культур (складське господарство) на території Харківської області.

Надано дозвіл публічному акціонерному товариству «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «КОНДИТЕРІНВЕСТ» (м. Київ, Україна) на придбання акцій компанії «ROSHEN GEORGIA LLC» (м. Тбілісі, Грузія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл публічному акціонерному товариству «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «КОНДИТЕРІНВЕСТ» (м. Київ, Україна) на придбання акцій компанії «ROSHEN FIRST s.r.o.» (м. Острава, Чеська Республіка), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Закрито провадження у справі № 130-26.13/69-18 розпочатої за ознаками вчинення Державною фіскальною службою України порушення, передбаченого частиною першою статті 15, пунктом 3 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді антиконкурентних дій органу влади, які можуть призвести до недопущення, усунення, обмеження чи спотворення конкуренції.

Закрито розгляд справи № 143-26.13/81-17 щодо порушення ДПВШ «Укводшлях» законодавства про захист економічної конкуренції.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux