ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 11 червня 2019 року о 17:58

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Healthcare UK LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Alacer Corp.» (м. Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Wyeth Consumer Healthcare LLC» (м. Філадельфія, штат Пенсильванія, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «New PCH LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Taiwan LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Pfizer Biotech Corporation» (м. Тайбей, Тайвань), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Healthcare Poland sp. z o.o.» (м. Варшава, Польща), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії, яка буде створена під назвою «PF Consumer Healthcare Mexico, S.de R.L. de C.V.» (Мексика), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «Pfizer PFE Colombia S.A.S.»  (м. Богота, Колумбія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) на опосередковане придбання акцій компанії «PF Consumer Healthcare Brazil Importadora e Distribuidora de Medicamentos Ltda» (м. Баруері, Бразилія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компаніям «GlaxoSmithKline plc» (м. Брентфорд, Сполучене Королівство) та «Pfizer Inc.» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США) на узгоджені дії у вигляді виконання положень про неконкуренцію та про першочергове право ведення переговорів (для новопридбаних конкуруючих бізнесів), передбачених розділом 25 Акціонерної угоди, що буде укладена між компаніями «GlaxoSmithKline plc», «Pfizer Inc.», «GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Holdings (No.2) Limited», «GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Holdings Limited» (обидві – м. Брентфорд, Сполучене Королівство) та «PF Consumer Healthcare Holdings LLC» (м. Вілмінгтон, штат Делавер, США), строком на 6 років.

Надано дозвіл компанії «ETAS NI Systems GmbH & Co. KG» (м. Штутгарт, Німеччина) на набуття контролю над частиною компанії «ETAS GmbH» (м. Штутгарт, Німеччина) шляхом придбання певних прав інтелектуальної власності, активів та співробітників цієї компанії.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді реалізації положень про утримання від конкуренції та про заборону переманювання працівників, що містяться у розділі 20 Договору про партнерство, що буде укладений між компаніями «Constellation International Holding B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) і «ETAS GmbH» (м. Штутгарт, Німеччина) строком на 5 років.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді продовження дії положень про ексклюзивність та утримання від конкуренції Дистриб’юторської угоди від 01 червня 2017 року, укладеної між ТОВ «СИМЕДІКА УА»(м. Київ, Україна), компаніями «Cymedica, spol. s.r.o.» (м. Горжовіце, Чеська Республіка) та «Zoetis Belgium S.A.» (м. Лувен-ла-Ньов, Бельгія), строком до 31 березня 2021 року.

Оштрафовано компанію «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на 400 тис. грн. та компанію «Volterra Energy Group Ltd» (м. Лімассол, Кіпр) на 400 тис. грн. за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом створення спільного підприємства «Reteria Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр), без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Оштрафовано компанію «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на 400 тис. грн. за вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом придбання [через компанію «Reteria Investments Limited» (м. Нікосія, Кіпр)] частки в статутному капіталі ТОВ «Старвойт» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Надано дозвіл на внесення змін до узгоджених дій, які здійснюються відповідно до Угоди про пряме врегулювання збитків, укладеної Моторним (транспортним) страховим бюро України (м. Київ) і страховиками-членами Моторного (транспортного) страхового бюро України.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux