ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 14 травня 2018 року о 15:59

Надано дозвіл на придбання компанією «Robert Bosch GmbH» частки участі в компанії «Lithium Energy and Power GmbH & Co. KG» (м. Штутгарт, Німеччина), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на набуття компанією «GS Yuasa Finance Netherlands B.V.» контролю над частиною компанії «Lithium Energy and Power GmbH & Co. KG» (м. Штутгарт, Німеччина), шляхом придбання певних активів цієї компанії.

Надано дозвіл на набуття компанією «MC Lithium Energy and Power B.V.» контролю над частиною компанії «Lithium Energy and Power GmbH & Co. KG» (м. Штутгарт, Німеччина), шляхом придбання певних активів цієї компанії.

Надано дозвіл компанії «Wiltan Enterprises Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Matlomenius Holdings Ltd» (м. Лімасол, Кіпр) що забезпечує досягнення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компаніям «Kuraray Co., Ltd.» та «Sumitomo Corporation» (обидві – м. Токіо, Японія) на створення спільного підприємства «Japan JV»;

Надано дозвіл компаніями Kuraray Co., Ltd.» (м. Токіо, Японія) та «Sumitomo Corporation» (м. Токіо, Японія) [через спільне підприємство «Japan JV»] та «PTT Global Chemical Public Company Limited» (м. Бангкок, Таїланд) на створення спільного підприємства «JV».

Надано дозвіл компаніям «PTT Global Chemical Public Company Limited» (мБангкок, Таїланд), «Kuraray Co., Ltd.» (м. Токіо, Японія) та «Sumitomo Corporation» (м. Токіо, Японія) на узгоджені дії у вигляді реалізації положень про не конкуренцію, що містяться у статті 18 Договору про спільну діяльність від 07 березня 2018 року.

Надано дозвіл компанії «Archer Daniels Midland Europe B.V.» (м. Амстердам, Нідерланди) на набуття разом з компанією «Cargill, Incorporated» (м. Вілмінгтон, США) [через компанію «Cargill International Luxembourg 2 S.À.R.L.» (мЛюксембург, Велике Герцогство Люксембург)] контролю над компанією «Cargill Egypt Holdings II B.V (мСхіпгол, Нідерланди).

Надано дозвіл фізичній особігромадянину України на придбання частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю «Агрофірма Хлібодар» (с. Суботці, Знамянський р-н, Кіровоградська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

Надано дозвіл компанії «RENASTERE GROUP LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки у статутному капіталі компанії «TEOVUR HOLDINGS LIMITED» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі правління компанії.

Надано дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «СІГНЕТ-ЦЕНТР» (с. Андрушки, Попільнянський р-н, Житомирська обл.) на придбання частки у статутному капіталі приватного підприємства «РУЖИНСЬКИЙ КРАЙ» (с. Княжики, Ружинський р-н, Житомирська обл.), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства.

Надано дозвіл компанії «GR Sarantis Cyprus Limited» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання акцій компанії «Ivybridge Ventures Limited» (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до Додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила Оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині особливостей встановлення ознаки обов’язкової роботи блоку (корпусу) для проведення випробувань після капітального та середнього ремонтів, а також ознаки обов’язкової роботи блоку (корпусу) для проведення випробувань після будівництва, реконструкції та модернізації.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатку 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила Оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині відміни обов’язкового випробування блоків після планового поточного чи аварійного ремонтів.

Залишено без змін рішення адміністративної колегії Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України 15.12.2016 № 56 у справі № 987/46-р-02-05-16.

Залишено без змін рішення адміністративної колегії Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 19.03.2015 № 53-р/к у справі № 2/12-20-15.

Прийнято рішення за результатами розгляду Повідомлення Департаменту міського господарства Одеської міської ради про нову державну допомогу у формі субсидій комунальному підприємству «Одесміськсвітло».

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux