ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 27 листопада 2017 року о 12:53

Оштрафовано ТОВ «Санофі-Авентіс Україна» на 69 млн. 547 тис. 184 грн, ТОВ «БаДМ» на 28 млн. 788 тис. 116 грн, ТОВ «Оптіма-Фарм, Лтд» на 40 млн. 759 тис. 068 грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій.

Оштрафовано компанію «Gebr. Heinemann SE&Co KG» (м. Гамбург, Німеччина) на 102 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді придбання акцій компанії акцій компанії «SkyRianta Ltd» (м. Лондон, Великобританія), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна. Відповідний дозвіл надано.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатка 3 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Інструкція про порядок здійснення розрахунків на Оптовому ринку електричної енергії України, погоджена постановою НКРЕ від 23 червня 2004 року № 634) у частині оптимізації процедури визначення Розпорядником системи розрахунків фактичної вартості електричної енергії, проданої в Оптовий ринок електричної енергії України виробниками електричної енергії.

Надано дозвіл на узгоджені дії у вигляді внесення змін до додатка 2 до Договору між членами Оптового ринку електричної енергії України (Правила Оптового ринку електричної енергії України, погоджені постановою НКРЕ від 09.08.2012 № 1028) у частині оптимізації процедури визначення Розпорядником системи розрахунків фактичної вартості електричної енергії, проданої в Оптовий ринок електричної енергії України виробниками електричної енергії, та врахування в платежах за електричну енергію додаткових платежів для компенсації недоотриманих коштів виробникам, що працюють за «зеленими» тарифами.

Надано дозвіл компанії «CENTIST INVESTMENTS LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі компанії «TEOVUR HOLDINGS LIMITED» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Koninklijke Bunge B.V.» (м. Роттердам, Нідерланди) на придбання акцій компанії «Loders Croklaan Group B.V.» (м. Вормервеер, Нідерланди), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл фізичній особігромадянці Республіки Кіпр Павліні Цірідес на одержання в довірче управління [через траст «ПіДіТі Траст Сетлмент» (м. Лімасол, Кіпр)] акцій компанії «Будхаус Груп Лімітед» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 25 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл фізичній особігромадянці Республіки Кіпр Павліні Цірідес на одержання в довірче управління [через траст «ПіДіТі Траст Сетлмент» (м. Лімасол, Кіпр)] акцій компанії «Будхаус Груп Лімітед» (м. Лімасол, Кіпр), що забезпечує перевищення 50  % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Monolom Ltd.» (м. Рамат-Ган, Ізраїль) на придбання акцій компанії «Perrigo API USA, Inc» (м. Персіпанні, США), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл компанії «Monolom Ltd.» (м. Рамат-Ган, Ізраїль) на придбання акцій компанії «Perrigo API Ltd.» (м. Бней-Брак, Ізраїль), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищому органі управління компанії.

Надано дозвіл ТОВ «Агрохолдинг 2012» (м. Городок, Хмельницька обл.) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Оболонь Агро» (смт Чемерівці, Чемеровецький р-н, Хмельницька обл.), що забезпечує перевищення 50 % голосів у вищих органах управління товариства.

 

 

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux