ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)

Опубліковано 05 серпня 2019 року о 17:07

·      Надано дозвіл компанії «Cargill International Luxembourg 2 S.à.r.l (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) на набуття разом із компанією «Arya S.A.» (м. Люксембург, Люксембург) контролю над компанією «Neptune Port Holding B.V.» (м. Амстелвен, Нідерланди).

·      Надано дозвіл компаніям «Cargill International Luxembourg 2 S.à.r.l.» (м. Люксембург, Люксембург) і «Arya S.A.» (м. Люксембург, Люксембург) на узгоджені дії у вигляді виконання положень Договору Купівлі-Продажу контрольного пакету акцій у випущеному акціонерному капіталі Компанії та Акціонерної Угоди щодо утримання від конкуренції строком на 5 років.

·      Надано дозвіл компанії «Steuermann» Investitions-und Handelsgesellschaft mbH» (м. Відень, Австрія) на набуття у власність акцій приватного акціонерного товариства «Запорізький абразивний комбінат» (м. Запоріжжя, Україна), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

·      Надано дозвіл ТОВ «Новус Україна» (м. Київ, Україна), ТОВ «Вересень Плюс» (м. Кропивницький, Кіровоградська обл.), ТОВ «Делікат Ритейл» (м. Черкаси) на створення спільного підприємства у формі ТОВ «Асоціація регіональних мереж» (м. Київ).

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Кропивницької міської ради щодо державної підтримки комунального підприємства «Міськсвітло» Кропивницької міської ради з метою забезпечення належного утримання зовнішнього освітлення міста, поліпшення життєздатності мешканців міста, зменшення кількості дорожньо-транспортних пригод.

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про державну допомогу Корюківської районної державної адміністрації Чернігівської області у формі фінансової підтримки комунальному некомерційному підприємству «Корюківська центральна районна лікарня Корюківської районної ради Чернігівської області».

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову індивідуальну державну допомогу Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) комунальному підприємству «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях міста Києва» з метою здійснення енергоефективних заходів в ОСББ та житлово-будівельних кооперативах.

·      Прийнято рішення за результатами розгляду повідомлення про нову державну допомогу Сумської міської ради відповідно до проекту рішення Сумської міської ради «Про встановлення плати за землю» у формі ставок земельного податку і орендної плати за користування земельними ділянками, пільг зі сплати земельного податку закладам, установам та організаціям, спеціалізованим санаторіям України для реабілітації, лікування та оздоровлення хворих, які утримуються за рахунок коштів державного або місцевого бюджетів, підприємствам та закладам комунальної форми власності, засновниками яких є Сумська міська рада та Сумська обласна рада.

·      Прийнято розпорядження про утворення Постійно діючої адміністративної колегії Антимонопольного комітету України з розгляду скарг про порушення законодавства у сфері публічних закупівель.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux