Інформація щодо попередніх висновків у справі № 127-26.4/22-23 про порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції та розгляд зазначеної справи на засіданні Комітету

Опубліковано 20 вересня 2024 року о 11:22

За результатами розслідування справи № 126-26.13/22-23 про порушення товариством з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, передбаченого статтею 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, складено подання про попередні висновки від 25.07.2024 № 127-26.4/22-23/252-спр/кі, відповідно до якого пропонується: 

  1. Визнати, що товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (ідентифікаційний код юридичної особи «інформація, доступ до якої обмежено») вчинило порушення, передбачене статтею 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману, шляхом повідомлення на вебсайті https://www.tecturborepair.com/ неправдивих відомостей про його господарську діяльність.
  2. За порушення, визначене у пункті 1 резолютивної частини цього подання, накласти на товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (ідентифікаційний код юридичної особи «інформація, доступ до якої обмежено») штраф у розмірі до п’яти відсотків доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за 2023 рік.
  3. Зобов’язати товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» (ідентифікаційний код юридичної особи «інформація, доступ до якої обмежено») припинити порушення, визначене в пункті 1 резолютивної частини цього подання.

Уповноважені представники товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» мають змогу отримати або ознайомитися зі змістом зазначеного подання та матеріалами справи у приміщенні Антимонопольного комітету України за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, тел. (044) 251-60-28*60-28.

Товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» має право надати свої міркування, пропозиції або заперечення щодо висновків та пропозицій, викладених у поданні.

Одночасно повідомляємо, що розгляд Антимонопольним комітетом України справи № 127-26.4/22-23 відбудеться 26 вересня 2024 року об 11 год. 30 хв.

Місце розгляду справи: Антимонопольний комітет України, м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45, перший поверх (зал засідань).

Повноваження представника товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕПЛОВА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ» мають бути підтверджені відповідним документом. При цьому з метою завчасного оформлення перепустки пропонуємо до 15 год. 00 хв. 25 вересня 2024 року повідомити прізвище, ім’я та по батькові особи, яка братиме участь у зазначеному засіданні, за телефоном (044) 251-60-28*60-28.

У разі зміни дати проведення розгляду справи буде повідомлено про це додатково.

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux