Інформація про рішення АМКУ 03.06.2021

Опубліковано 03 червня 2021 року о 14:47

  • Надано дозвіл Фермерському господарству «ЦАРИНА» (с. Товста, Городищенський район, Черкаська обл.) на придбання акцій у статутному капіталі акціонерного товариства «ЧЕРКАСЬКИЙ ПРИЛАДОБУДІВНИЙ ЗАВОД» (м. Черкаси), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.
  • Надано дозвіл пов’язаним фізичним особам – громадянам України на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «АГРОЛАТІНВЕСТ» (с. Станичне, Нововодолазький р-н, Харківська обл.), що в сукупності забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.
  • Надано дозвіл компанії «Panasonic Corporation» (м. Осака, Японія) на опосередковане набуття контролю над компанією «Blue Yonder Holding, Inc.» (м. Скоттсдейл, Аризона, Сполучені Штати Америки).
  • Надано дозвіл компанії «ESR Investment Management 2 (Australia) Pty Limited» [через компанію ESR Landmark Pty Limited] на придбання акцій компанії «Milestone Operations Limited» (всі – м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управлінні компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Purling Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Federation Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Boundary Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Healey Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Hampton Park Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Northgate Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Westhub 1-7 Link Way Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Westhub 1-23 Interchange Drive Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Westhub 9-13 Link Way Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Westhub II Sub Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Geebung Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Interchange Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Pinkenba Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Tottenham Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «444 Somerville Retail Sub Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Blacktown Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Davis I Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків  голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Davis II Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Kings Business Park Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Roberts Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Canning Vale Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Kewdale Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Perth Airport I Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на частки в статутному капіталі компанії «Gallop Perth Airport II Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Perth Airport III Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop South Guildford Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop South Guildford Land Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Welshpool Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Dandenong Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop West Industry Park Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Wyndham Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Goldsborough Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Jacaranda Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Paramount Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Taylor Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Gallop Newton Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Alset Bankstown Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Alset Dandenong Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Alset Sheffield Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Alset West Industry Park Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Alset West Industry Park II Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі цінних паперів компанії «Jedda I Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Angliss Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Colmsile Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «ESR Milestone Partnership» (м. Сідней, Австралія) на придбання частки в статутному капіталі компанії «Abbotts Trust» (м. Сідней, Австралія), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл компанії «EIG Pearl Holdings S.à r.l» (м. Люксембург, Люксембург) на придбання акцій компанії «Aramco Oil Pipelines Company» (м. Дахран, Саудівська Аравія), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.
  • Надано дозвіл за результатами розгляду справи про порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом опосередкованого набуття фізичною особою – громадянкою України частки в статутному капіталі компанії «OMBRI ELECTRICAL ENERGY CO. LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.
  • Надано дозвіл за результатами розгляду справи про порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції у вигляді здійснення концентрації шляхом опосередкованого набуття компанією «OMBRI ELECTRICAL ENERGY CO. LIMITED» (м. Нікосія, Кіпр) акцій ПрАТ «Закарпаттяобленерго» (Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с. Оноківці), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління товариства, без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.
  • Визнано виконаними рекомендації Антимонопольного комітету України від 25.02.2021 № 4-рк про припинення дій, які містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції та усунення причин їх виникнення, які були надані Чернігівській обласній державній адміністрації.
  • Визнано виконаними КП «Комбінат комунальних підприємств» Вінницької міської ради зобов’язання, встановлені пунктом 2 резолютивної частини рішення Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 25.11.2019 № 92-р/тк у межах справи № 04-10/06-18, розпочатої Вінницьким обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України.
  • Прийнято додаткове рішення у справі № 130-26.13/71-20 про порушення Міністерством інфраструктури України та Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконурентних дій органів влади.
  • Прийнято рішення за результатами розгляду справи № 500-26.15/96-20-ДД про державну допомогу Виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області КП «Кременчуцьке тролейбусне управління імені Л.Я. Левітана» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області щодо створення належних умов для надання населенню доступних, якісних та безпечних послуг з перевезення міським автомобільним та електричним транспортом.
  • Прийнято рішення за результатами розгляду справи № 500-26.15/99-20-ДД про державну допомогу КП «Електоавтотранс» у формі гарантії Івано-Франківської міської ради для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим КП «Електоавтотранс» у Міністерства фінансів України за угодою про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України, Івано-Франківською міською радою та КП «Електроавтотранс» відповідно до умов Фінансової угоди (проєкт «Міський громадський транспорт України») між Україною та ЄІБ для придбання 9 дуобусів (тролейбусів з автономним ходом) з метою розвитку інфраструктури міського пасажирського транспорту на період з 01.12.2020 по 31.12.2041.
  • Прийнято рішення за результатами розгляду справи № 500-26.15/98-20-ДД про державну підтримку у формі місцевої гарантії для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням, залученим львівським КП «Львівавтодор» у Міністерства фінансів України за угодою про передачу коштів позики між Міністерством фінансів України, Міністерством інфраструктури України, Львівською міською радою та львівським комунальним підприємством «Львівавтодор» для реалізації інвестиційних підпроєктів «Реконструкція тролейбусної контактної мережі, капітальний ремонт кабельних ліній та будівництво автобусного депо».
  • Прийнято рішення за результатами розгляду справи № 500-26.15/93-20-ДД про державну допомогу Харківської міської ради комунальному підприємству «Харьковские известия» Харківської міської ради з метою забезпечення у місті умов для організації всебічного висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування міста Харкова, інститутів державної влади, висвітлення діяльності депутатів Харківської міської ради, надання територіальній громаді міста Харкова всебічно суспільно значущої інформації про соціальне, політичне та культурне життя міста, регіону, України, сприяння окремим видам господарської діяльності.
Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux