Денис Шмигаль представив колективу АМКУ очільницю Комітету Ольгу Піщанську

Опубліковано 22 липня 2020 року о 08:35

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль провів зустріч з колективом Антимонопольного комітету України та урочисто представив призначену минулого тижня Голову АМКУ Ольгу Піщанську.

Очільник Уряду підкреслив, що за 20 років Україна суттєво просунулась у розвитку антимонопольної сфери, і треба продовжувати рух уперед.

«Держава повинна говорити не про боротьбу з бізнесом, а лише про боротьбу зі зловживанням монопольним становищем. Це підхід цивілізованих країн, і ми маємо використовувати його по всіх напрямках», - відзначив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр висловив підтримку новому керівництву та працівникам АМКУ та заявив про готовість Уряду ефективно співпрацювати задля реалізації спільного бачення розвитку держави.

Ольга Піщанська у свою чергу подякувала за підтримку всьому колективу АМКУ.

«Я прошу кожного свого колегу продовжувати йти вперед, незважаючи на жодні труднощі, які зустрічатимуться на нашому шляху. Перед нами стоять значні виклики. Саме тому одним із перших завдань, які ми маємо вирішити, є забезпечення гідних умов праці. Це – найкращий вияв поваги до кожного фахівця, який працює у Комітеті», - наголосила очільниця АМКУ.

За її словами, серед ключових пріоритетів роботи органу – стрімкий розвиток конкуренції в державі. Комітет має забезпечити якісне адвокатування конкуренції, налагодити тісний діалог з бізнес-спільнотою та гарантувати високу ефективність у боротьбі зі зловживаннями на різних ринках.

«Ефективний Антимонопольний комітет є однією з ключових складових економічного розвитку України. Усе, що ми робимо, має визначальний вплив на майбутнє України. Це не завжди можна побачити у розрізі кількох днів чи місяців. Та це завжди добре видно у довготривалій перспективі. Я щиро вірю в нашу команду і в те, що разом ми робимо велику справу і для іміджу Комітету, і для успіху нашої країни», - резюмувала Ольга Піщанська.

Нагадаємо, 16 липня Верховна Рада України підтримала постанову про призначення Ольги Піщанської Головою Антимонопольного комітету України. Ольга Піщанська стала першою жінкою, яка очолила українське конкурентне відомство.



Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux