АМКУ ВИНОСИТЬ НА ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ ПРОЕКТИ НОРМАТИВНО-ПРАВОВИХ АКТІВ ІЗ ПИТАНЬ ДЕРЖАВНОЇ ДОПОМОГИ СУБ'ЄКТАМ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Опубліковано 16 березня 2017 року о 15:31

7 лютого 2017 року Комітетом схвалено низку проектів постанов Кабінету Міністрів України щодо визначення критеріїв оцінки допустимості окремих категорій державної допомоги, а також проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із законодавством про державну допомогу суб’єктам господарювання".

Проекти постанов Кабінету Міністрів України щодо визначення критеріїв оцінки допустимості окремих категорій державної допомоги розроблено у співпраці з експертами проекту технічної допомоги ЄС "Гармонізація системи державних закупівель України зі стандартами ЄС", а також за результатами діяльності відповідних робочих груп, до участі у яких було запрошено як представників органів влади, так і представників експертного та бізнес-середовища.

Проект Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність із законодавством про державну допомогу суб’єктам господарювання" розроблено Комітетом із метою забезпечення надання державної допомоги з дотриманням вимог Закону України "Про державну допомогу суб’єктам господарювання".

З метою збору пропозицій до зазначених проектів актів, їх було оприлюднено на офіційному веб-сайті Комітету.

Критеріями оцінки допустимості окремих категорій державної допомоги пропонується, зокрема, визначити:

- мету і форму державної допомоги;

- категорії отримувачів державної допомоги;

- максимальний розмір державної допомоги, яка може надаватися;

- умови та спосіб розрахунку сукупного розміру державної допомоги;

- витрати, що можуть бути відшкодовані отримувачам державної допомоги.

Публічне обговорення зазначених проектів нормативно-правових актів відбудеться в приміщенні Антимонопольного комітету України за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 45 згідно наведеного графіку.

Попередня реєстрація (за адресами, наведеними у нижче) обов’язкова та проводиться не пізніше, ніж за 2 дні до дати обговорення, зазначеної у графіку (необхідно вказати - ПІБ,  посаду, місце роботи та номер контактного телефону). При здійсненні попередньої реєстрації просимо також зазначати, в обговоренні якого саме проекту акту бажаєте взяти участь.

 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux