Проєкт порядку денного засідання Комітету 22.07.2021

Опубліковано 21 липня 2021 року о 18:17

10:00

І. Розгляд заяв та справ про надання дозволу на концентрацію, узгоджені дії суб’єктів господарювання.

1. Про результати перегляду рішення Антимонопольного комітету України від 28 січня 2021 року № 51-р. про надання дозволу компанії «SMART HOLDING (CYPRUS) LTD» (м. Лімасол, Кіпр) на придбання акцій АТ «ХАРКІВОБЛЕНЕРГО» (м. Харків, Україна), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління товариства.

(матеріали з обмеженим доступом)

2. Про надання дозволу компаніям «Enel S.p.A.» (м. Рим, Італія) та «Volkswagen Aktiengesellschaft» (м. Вольфсбург, Німеччина) на опосередковане створення спільного підприємства.

(матеріали з обмеженим доступом)

3. Про надання дозволу компанії «B&C KB Holding GmbH» (м. Відень, Австрія) на придбання акцій компанії «Atlas Flexibles GmbH» (м. Кемптен, Німеччина), що забезпечить перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

4. Про надання дозволу компанії «Trief Corporation S.A.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) на безпосереднє придбання акцій компанії «Tarkett Participation SAS»  (м. Париж, Франція) (шляхом конвертації акціонерної позики наданої компанії «Trief Corporation S.A.» на звичайні акції, випущені «Tarkett Participation SAS»), що забезпечує перевищення 25 відсотків голосів у вищому органі управління  компанії.

(матеріали з обмеженим доступом)

5. Про надання дозволу компаніям «Trief Corporation S.A.» (м. Люксембург, Велике Герцогство Люксембург) та «Tarkett Participation SAS» (м. Париж, Франція) на узгоджені дії у формі застереження про конкуруючі види діяльності.

(матеріали з обмеженим доступом)

6. Про надання попередніх висновків щодо необхідності чи відсутності необхідності одержання дозволу на узгоджені дії у вигляді створення тимчасового об’єднання підприємств – Консорціуму «ДАНКО-МАСТЕР». 

(матеріали з обмеженим доступом)

7. Про результати розгляду справи про узгоджені дії, які полягають в укладенні компаніями «Philip Morris Products S.A.» (м. Невшатель, Швейцарія) та «KT&G Corporation» (Теджон, Південна Корея) Договору дистрибуції та інших пов’язаних договорів (зокрема, Договору поставки та надання логістичних послуг).

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІ. Розгляд справ про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

8. Про розгляду справи про вчиненення ТОВ «Радехівський цукор» (с. Павлів, Радехівський район, Львівська обл.) порушення, передбаченого пунктом 12 статті 50 Закону України «Про захист економічної конкуренції», у вигляді здійснення концентрації шляхом набуття контролю над значною частиною активів цукрового заводу у м. Хоростків Гусятинського району Тернопільської області без отримання відповідного дозволу органів Антимонопольного комітету України, наявність якого необхідна.

(матеріали з обмеженим доступом)

ІІІРозгляд інших питань. 

9. Про зарахування виконання рекомендацій Тимчасової адміністративної колегії Антимонопольного комітету України від 02.12.2020 № 3-рк/тк за результатами розслідування справи № 4/60/4-рп/к.20 за ознаками вчинення ТОВ «Пегас Туристик», ТОВ «Тез Тур», ТОВ «Джоін Ап!», ТОВ «Корал Тревел», ТОВ «Тревел Профешнл Груп», ТОВ «Туристична компанія «Анекс Тур», ТОВ «ТТВК», ТОВ «Музенідіс тревел Україна», ТОВ «Компас Україна» і ТОВ «Альф туристичний оператор» (далі разом – Туроператори) порушень, передбачених статтею 15-1 Закону України «Про захист від недобросовісної конкуренції», у вигляді поширення інформації, що вводить в оману.

10. Про зарахування виконання рекомендацій Антимонопольного комітету України від 22.04.2021 № 14-рк за результатами розгляду заяви № 8-01/469-АМ від 08.12.2020 про наявність у діях ПрАТ «Первомайський молочноконсервний комбінат» та ПрАТ «Хмельницька маслосирбаза» ознак порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції, у вигляді неправомірного використання оформлення упаковки товарів (а саме молока незбираного згущеного з цукром та продукту молоковмісного згущеного з цукром «Сгущенка»).

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux