Проекти порядків денних засідань ТАК Комітету 01.04.2021

Опубліковано 01 квітня 2021 року о 08:35

об 11:00

І. Розгляд питань щодо державної допомоги. 

1. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу Інспекції з благоустрою Запорізької міської ради КП «Побутовик» у формі поточних та капітальних трансфертів з метою реалізації заходів з регулювання чисельності безпритульних тварин та здійснення заходів комплексного благоустрою (демонтаж самовільно розміщених об’єктів благоустрою), на період з 01.01.2020 по 31.12.2022.

2. Про результати розгляду повідомлення Департаменту житлово-комунального господарства Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області щодо фінансування КП «Спецсервіс-Кременчук» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області з метою зменшення чисельності безпритульних тварин гуманними методами у м. Кременчуці, та територій Потоківського старостинського округу в межах сіл Потоки, Соснівка, Придніпрянське і Мала Кохнівка.

3. Про результати розгляду повідомлення Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та капітального будівництва Куп’янської міської ради Харківської області щодо підтримки КП «Комунальник» Куп’янської міської ради Харківської області з метою реалізації комплексу заходів щодо забезпечення утримання в належному санітарно-технічному стані території Куп’янської міської територіальної громади, створення оптимальних умов праці, побуту та відпочинку мешканців, забезпечення сталого функціонування систем життєзабезпечення в цілому.

4. Про результати розгляду повідомлення про державну допомогу, яку надає Служба у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (КМДА) Міському центру дитини, Київському міському центру сім'ї «Родинний дім», Київському міському центру соціально-психологічної допомоги, комунальній установі «Київський міський правобережний центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді», комунальній установі «Київський міський лівобережний центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді», Київському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на підставі проєкту міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця на 2022-2024 роки».

Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux